Bebisen är här.

Nu är bebisen här. Det blev en pojke! Igårkväll kände jag plötsligt riktiga värkar. Jag tog en dusch och 22 la jag mig. Tänkte, det blir imorgon. Vid 23 tiden kom de lite tätare och ganska snart med 5 min mellanrum. Jag gick upp o tänkte att det dröjer nog lite. La mig en stund på mattan med lite tända ljus o min älsklingsskiva yogamusik från yogathailand. Wind across the sea. Ringde förlossningen som tyckte att Vi borde åka in. Halvett var vi inne och värkarna hade då tilltagit rejält öppen 4 cm och mådde väldigt illa. Kräktes direkt vilket kan ske när barnets huvud passerar nedåt. 01.37 föddes han, våran Viktor han vägde 3895g var 52 lång och hade 36 cm i huvudomfång. I högtalarna spelades donna de lory. Vi fick en lång egentid efter förlossningen och vi njöt av tystnaden och kärlek till varandra, livet och vår nya familjemedlem. Vi fick sedan smörgåsar med varm choklad. Jag fick duscha smörja in mig och rena kläder. Under dagen har jag sovit ätit och ammat. Maken åkte hem till de stora barnen. Men han kom nu ikväll med en jättebukett vackra tulpaner. de stora barnen fick ej komma med då det är besöksförbud pga. vinterkräksjukan. Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

20 kommentarer

 1. Åh vad fint att höra att allt gick bra och att han är här, lille Viktor. Stort grattis, igen. Jag kan visst inte säga det för många gånger. Njut av bebisbubblan, den är så….magisk. OM shanti!

 2. Ååååh Anna! Jag tänkt på dig hela dagen! Det låter som du mår bra!! Gör du det? Ååh välkommen Viktor!! Njut av bebisbubblan nu!!! Grattis & ta hand om er! Kram Anna

 3. Så fint att läsa dina ord! Känns extra spännande när man följt dig och själv har förlossningen framför sig. Njut av den lille och stort varmt grattis! Kram Ulrika

 4. Åh så härligt att få läsa lite mer om Viktors ankomst. Du är så fin Anna <3, och er lilla nya medlem i familjen verkar ha anlänt precis som han ska. Grattis igen och varm kram!

 5. Så roligt Anna! låter helt fantastiskt. jag vill komma och hälsa på er alla snart och träffa den nya i familjen! längtar. puss Cissa

 6. Grattis!
  Har följt dina underbara beskrivningar .
  Lille Viktor som måste ha haft det så härligt därinne medan du yogade.
  Kram
  Marika

 7. Jättegrattis till det nya livet som kommit till Er! Njut av varje sekund, helt plötsligt kan han vara 26 år och skäggig 🙂

  kram
  Turid

 8. Åh grattis <3 blir som rörd till tårar när det kommer till barnafödsel o graviditet. All lycka o glädje till er!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: