Kategorier
Bäbisen Personligt

Bebisen är här.

Nu är bebisen här. Det blev en pojke! Igårkväll kände jag plötsligt riktiga värkar. Jag tog en dusch och 22 la jag mig. Tänkte, det blir imorgon. Vid 23 tiden kom de lite tätare och ganska snart med 5 min mellanrum. Jag gick upp o tänkte att det dröjer nog lite. La mig en stund på mattan med lite tända ljus o min älsklingsskiva yogamusik från yogathailand. Wind across the sea. Ringde förlossningen som tyckte att Vi borde åka in. Halvett var vi inne och värkarna hade då tilltagit rejält öppen 4 cm och mådde väldigt illa. Kräktes direkt vilket kan ske när barnets huvud passerar nedåt. 01.37 föddes han, våran Viktor han vägde 3895g var 52 lång och hade 36 cm i huvudomfång. I högtalarna spelades donna de lory. Vi fick en lång egentid efter förlossningen och vi njöt av tystnaden och kärlek till varandra, livet och vår nya familjemedlem. Vi fick sedan smörgåsar med varm choklad. Jag fick duscha smörja in mig och rena kläder. Under dagen har jag sovit ätit och ammat. Maken åkte hem till de stora barnen. Men han kom nu ikväll med en jättebukett vackra tulpaner. de stora barnen fick ej komma med då det är besöksförbud pga. vinterkräksjukan. Om Shanti

20 svar på ”Bebisen är här.”

Åh vad fint att höra att allt gick bra och att han är här, lille Viktor. Stort grattis, igen. Jag kan visst inte säga det för många gånger. Njut av bebisbubblan, den är så….magisk. OM shanti!

Så roligt Anna! låter helt fantastiskt. jag vill komma och hälsa på er alla snart och träffa den nya i familjen! längtar. puss Cissa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.