Status

Kort uppdatering idag. Ingen bebis än!
För en månad sedan var jag helt säker på att jag skulle få en till två veckor för tidigt. Idag är det den uträknade dagen!
Magen spänner, barnet sträcker på sig och pressar, jag springer på toaletten hela tiden.
Igår pausade jag från asanaträningen, tog istället skön promenad med sambon och hunden. Idag blir det yoga men senare.
Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Bäbisen

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

8 kommentarer

  1. Så Spännande!!! Ja dom tittar väl ut när tiden är mogen dom där små. Jag tror att min bebis kommer ett par dagar innan BF…men det återstår ju att se! 🙂
    Men va kul att ni bor så nära Tomarpsgården att vi passerat er. Jag förstår att ni trivs på denna vackra plats. All lycka till nu Anna! Kram Ulrika

  2. Det är fint att följa dig, Anna. Jag känner precis som du just nu; magen spänner, bebisen sträcker, skruvar och pressar, jag tror jag var på toa 20 ggr igår! Hade både förvärkar och sammandragningar hela gårdagen och hela natten nu igen, så just nu känner jag mig rätt säker på att inte gå över tiden, men man vet ju aldrig när bebisen behagar att komma ut 🙂
    Håller tummarna för dig (och mig själv) idag!
    🙂 Shanti! Shanti! Shanti!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: