Site icon

Avkoppling

Ingen bebis än! Den beräknade förlossningsdagen är på fredag 4 februari så nu känns det nära hela tiden. Jag har inte gjort något helt ”yogapass” på några dagar eftersom jag haft jättemycket värkar. Känner också att bäckenet rör på sig hela tiden. På natten när jag ska vända mig om kan man höra hur det knakar i bäckenet när det ena benet ska följa med det andra…. Häftigt och läskigt på samma gång.
Jag försöker istället sitta i sköna asana när tillfälle ges. Att sitta i soffan i lotus med kudde under bäckenet eller läsa i balasana, janu sirsasana om jag sitter på en stol. Dagarna ägnas mest åt att bara vara att vänja sig vid vardagen och att vänja sig vid att vara hemma så som jag är nu utan att bli rastlös. Det är riktigt bra för mig jag blir liksom mer mamma för de andra barnen än vad jag var tidigare.  Vi gör saker ihop på ett nytt sätt. Jag har aldrig varit hemma när de kommer från skolan och plötsligt är jag det. Kan det kallas vardagslyx eller har jag bara lämnat mitt ”ego”…

Idag har det varit sol i Skåne och vi har varit ute på isen i över två timmar. Det gör gott i kroppen, frisk luft och sol i ansiktet.


Namaste

Exit mobile version