Teaterupplevelse

Teatern igår var fruktansvärt bra och den berörde mig djupt. En vacker kärlekshistoria som man blev tårögd av.
När jag körde tillbaka på kvällen var det p3s hip hoplista.
Denna låt gav mig rysningar. Det bästa jag hört på mycket länge.

NJUT!

Sov otroligt gott inatt. Fantastisk yoga imorse. Ashtanga Vinyasa. Vi blev ledda fram till Ardha Baddha Padma Uttanasana.

Mysore därefter för alla.  Vi var bara en liten grupp idag. Det var perfekt man fick mycket hjälp. Jag gillar mysore bättre eftersom man då kan följa sin andning och ha ett annat fokus.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Anna, det är fint att läsa om din yogavecka. Blir inspirerad och väldigt sugen på att gå kurs 🙂 Nästa år tror jag att jag slår följe med dig om du åker tillbaka!
    PS. vi var på Stadra sommarteater förra året, en magnifik plats och teatern brukar vara riktigt bra. Vi ska dit i augusti!

  2. Annika, Ja vad roligt att du vill följa med nästa år. Hoppas kunna åka då igen.
    Kul att du varit på stadra. Tror att de spelar till den 7 augusti.
    kram anna

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: