Vackert

Gick upp tidigt idag, skönt med den egna stunden på mattan!
Men man kan konstatera att man har mycket kvar att lära… se detta fantastiska klipp med Kino Mac Gregor som visar avancerade asana och vinyasa, Ashtanga vinyasa, så Vackert!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

6 kommentarer

 1. Tränade förresten mitt första renodlade ashtangapass idag, och det var en härlig upplevelse. Har du tränat andra yogaformer så du har nåt att jämföra med? Vet du varför du fastnat för ashtangan? Kram Anna

 2. Maria, Camilla, Soleil, anna. JA Visst är det fantastiskt. Och det finns alltid möjlighet för utveckling, även om inte alla kommer att kunna denna sekvens så ger det helt klart inspiration.

  Anna, Kul att du var på ett ashtangapass som gav en positiv bild.
  Jag har tränat andra former också, hatha, yin, dynamisk, power yoga.
  Det är många saker som jag tycker särskilt om med ashtanga vinyasa.
  – Att det är en bestämd serie, som skapar känslan av att man märker skillnader hela tiden, eftersom man gör allt i en särskild ordning är kroppen hela tiden ”lika mycket ” förberedd i de olika asana.
  – Att andningen är synkroniserad i positionerna och att man jobbar med vinyasa och dristi, detta blir för mig som nya steg att utvecklas i hela tiden. Känns som man kan jobba i första serien i evigheter men varje dag uppleva nya saker.
  – Att det är en genomkörare för hela kroppen.
  Jag gillar allt med ashtanga men jag tror på att all yoga är bra, målet man strävar emot är detsamma. Men för mig är det ashtangan jag förälskade mig i.
  Jag tror det är viktigt att man hittar en form som man känner att är ens ”egen”.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: