Do your practice and all is coming

Förra söndagen på mysoreklassen upplevde jag att jag var stel i kroppen. Veckan som har gått har jag försökt att jobba lite med asana varje dag för att mjuka upp kroppen. Det gav definitivt effekt. Jag mår så mycket bättre av en kontinuerlig träning. Som Patthabi Jois sa, Do your practice and all is coming stämmer verkligen. Det handlar om att hålla det vid liv, att leva sig in i yogan och att leva med den.
Imorse hade jag ett härligt ashtanga vinyasa pass. Vi började med pranayama övningar och Kent pratade om vårt sinne vårt ego vår kreativitet vår prana. Jag gjorde hela serien med koncentration på andningen faktiskt hela passet.
Jag hade kraft kvar till bryggorna och gick upp och ner tre gånger. Det gick lite sämre i huvudståendet men det är så det är ibland.
I Supta kurmasana kunde jag binda korsa fötterna ordentligt och sjunka ner med bröstkorgen, det var en djup och skön känsla.
Efteråt blev vi bjudna på chai och god yogigröt. Yogigröt är världens godaste gröt som de gör på Mudita Havre, dinkel, linfrön, solrosfrön och banan. Mums! Vi pratde om Indien och om yoga.
Hela jag har varit nöjd och salig hela dagen.

Om shanti shanti shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

7 kommentarer

 1. hej hej!
  jag vet det är bara det att det inte har blivit någon yoga på jätte länge och jag är så ivrig att sätta i gång. det blev å andra sidan en härlig löpartur.

  kramar*
  /S

 2. Min yogalärare Lina pratade om dig och sin sommartid på Österlen häromdagen när vi sågs. Hon sa att du pratat om mig. Coolt!

  1. Hej Maria. Kul att höra från dig.!!
   Jag läser allt hos dig men jag har inte varit så bra med att kommentera.
   Jag gillar Lina jättemycket. Tänk vilken gemenskap att man liksom kännervarandra och ändå inte.
   Kram

 3. hej hej!
  tack för tipsen 🙂 jag ska pröva mig fram. jag älskar den här meningen:”det handlar om att hålla det vid liv, att leva sig in i yogan och att leva med den” så är det verkligen

  ljus*
  /S

Kommentera

%d bloggare gillar detta: