Morgonens Yoga

Fem suryanamaskara A
Tre suryanamaskara B
Padanghustasana
Pada hastasana
Utthita Trikonasana
Parivrtta Trikonasana
Utthita Parsvakonasana
Parivrtta Parsvakonasana
Prasarita Paddottanasana
Savasana

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Bra kämpa, energi för hela dagen! Ett tips: inled de två första suryanamaskara A med att stiga bak och fram, inte hoppa. För att sedan ge järnet. På morgonen kan det vara välkommet med lite mildare start.

  2. nina, så rät så rätt!
    Sue, jag ska kämpa på. Jag steg bak alla suryanamaskara idag, träningsvärk från igår.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: