Månskensbad

Vilken avslutning på en fantastisk dag. Vi har badat vedeldad bastu med grannarna och badat i skön med månen som speglade sig i vattnet. Tre dopp blev det och en härligt lång stund i bastun.
Nu är det dags att krypa ner i den sköna sängen med boken.
Om shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Personligt

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: