Brokeback mountain

Åh vilken upplevelse! Jag har aldrig blivit färdig att se Brokeback Mountain förrän igår när den gick på TV.
Jag njöt i fulla drag och tårarna rann mot slutet av filmen.
Det var en maximal filmupplevelse som har bitit sig fast i mitt sinne, har bara tänkt på filmen hela dagen.
En fantastisk kärlekshistoria som verkligen förmedlar äkta kärlek.
Orättvisan där de inte vågar stå för sin kärlek pga av fördomar i samhället. Åh ljuvliga film, jag måste se den igen.

Imorgon är det Mysorestart på Österlen!

Publicerat den
Kategoriserat som Film Märkt

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Jag gillade den också mycket och den sitter fortfarande kvar på näthinnan trots att det var ett bra tag sedan jag såg den. I går gick det en film på SvT2, jag minns inte titeln men det var en långsam film och vardagsnära, den sitter också kvar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: