Egen mysoreträning och andra undervisningsklassen

Imorse var jag på mysooreklass på Österlens smultronställe, Mudita!
Åh det är så härligt lite efterkänningar från tisdagens pass satt kvar i kroppen men försvann snabbt efter suryanamaskarastarten och med hjälp av andningen.

Efter klassen stannade jag kvar för att gå bredvid Kent. Lite nervöst att assistera tyckte jag, jag gjorde några styckna assisteringar på Padahasatasna, Trikonasana A, Pashimottanasana, Ardha Baddha Padma Pashimottanasana, Marichyasana. Hoppas det blev rätt och inte var fel. Jag kan ju bara göra som jag själv blir assisterad och fått lära mig och försöka känna av kropparna. Så häftigt. Mot slutet fick jag frågor av några av eleverna, en frågade i navasana, en på en brygga.
Åh tänk att få vara med och lära ut detta underbara! Längtar till nästa gång
Namaste

7 svar till “Egen mysoreträning och andra undervisningsklassen”

 1. Jag gläds med dej! och är övertygad om att du blir en underbar yogalärare!
  Javisst är det häftigt och otroligt givande att vara delaktig i andras yogaträning, känslan av att man ger dem något stort. Det är stort.

 2. Va härligt för dig! Nu är du på väg, va skönt det låter. När man korrigerar eller assisterar tror jag det är jätteviktigt att lyssna till sin intuition. Du verkar göra det!

 3. Ett smart drag att börja sin undervisningsbana med att assistera! Jag tycker också det känns spännande att titta på hur andra yogar (och börja fundera över hur man själv gör)! Håller med Nina om att det är stort att dela med sig av sin yoga, i vilken form det än är!
  /Helle

 4. Inte hunnit läsa på så länge, inte hunnit yoga på så länge.. men nu ska jag komma tillbaka.

  Grattis så hjärtligt till att du får assistera! Jag visste att det inte skulle dröja. Kärlek och längtan kan infrias.

  Kram, Idun

 5. Övning ger färdighet! Vilken rikedom att få lära sig genom att assistera. Små, små steg framåt och resultatet blir strålande. Tacksamma yogisar väntar på att bli tillpetade under nästa yogapass. Lycka till!

 6. Ja, maffigt att få assistera. Jag drömmer om att komma dit också, så småningom. Jag hinner, det är ingen panik, men längtan finns där. Men först vill jag bli utsövd, få större barn och lite mer tid. SKön sommar önskar jag dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.