Dålig på att skriva

Jag är förfärligt dålig på att skriva just nu.
Det är precis som om när man är ledig från jobbet går det till en viss gräns och man vill inte se datorn hemma.

Går från den ena datorn till den andra det känns inte riktigt super.

Jag har ju som jag skrivit haft en yogasvacka då jag inte haft någon lust. Igår var jag på yogaklass igen efter att inte gjort hela serien på tre veckor gjordes den således igår. När man haft en vilopaus i kroppen känner jag ofta att jag kan göra allt, hela kroppen är mjukamstrings  och vill precis som jag vill. Så mplötsligt hade jag gjort hela serien. Det känns idag i hamstrings!
Efter klassen bjöds det te sedan satt jag i yogasalen och tittade på när Kent ledde nybörjarklassen.
Intressant att se hur olika kroppar det finns.

Om shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

  1. Att skriva ska komma av sig självt och ibland vill det sig helt enkelt inte – njut av datorfriden!

    Jag brukar också uppmärksamma hur medgörlig min kropp verkar efter uppehåll eller perioder av mjukare yoga. Hur den liksom landat och är starkare än någonsin. Det är nog lite tack vare det, som jag inte längre tar stress & press av yogavila och/eller yogasvackor. Vi behöver nog backa ibland och få tusenfalt tillbaka sen senare.

  2. Håller helt med Nina. Det måste komma inifrån att man vill. Inget tvång. Det ska kännas bra. Har också märkt att jag ibland är mjuk och fin trots uppehåll med träningen, förmodligen har man behövt den pausen extra mycket då. Brukar jag tänka 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: