Morgonyoga

Igår blev det ingen yoga alls.  Jag har fortfarande ont i korsryggen och kände att vila var det som gällde.
 Men imorse  gick jag upp väldigt stel stod jag på mattan. Jag gjorde fem suryanamaskara A och 5 B.  Jag gjorde till och med hoppen i slutet. Efter solisarna följde  Padanghusthasana , padahastasana och trikonasana. Avslutade med Balasana och Supta konasana samt ” savasana ” med böjda ben, fötter ihop som i Baddha Konasana. 
Det kändes jättebra hela vägen.

Om

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

1 kommentar

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: