Bokcirkel på nätet

Åh vad roligt att så många vill vara med i denna spontana bokcirkel!
Vi är ju alla väldigt utspridda så Alexandras förslag att vi läser på egen hand och diskuterar boken då alla är klara. Man läser ju väldigt olika så vi behöver inte skynda. Vi diskuterar på nätet.

Att samla akademin en gång om året för att utse “årets bok” under festliga former låter som en trevlig idé kanske inte hel lätt när vi bor så utspritt. Men om vi skulle lyckas samlas några är det ju härligt tycker jag. 
Yogaböcker får gärna finnas med. Vi kan väl turas om med bokförslag.

Jag har lagt upp en sida somjag kallade BOKDIALOG Jag tänkte fila lite på utseendet i den medn det skulle kunna vara där vi diskuterar. Vad tycker ni? Jag Kan maila ut och lägga upp användare till alla.
Vi som är med  (hittills) är Alexandra,  Annika, Nina,  Marica,  Magdalena,  Helle

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

11 kommentarer

 1. Jag är gärna med, men nu har jag uppsatsskrivning, så jag har ingen tid precis just nu. Men nästa bok, gärna.

 2. I´m in! Om jag får. Jag behöver en puff i rumpan för att komma igång med litteratur. Och läsa gör jag gärna, när jag ammar. Så jag vill gärna vara med. Kram och namaste!

 3. ÅH! Det här blir toppen, klokt tänkt, att skapa en boksida, Anna. Jag har precis köpt bok 1, börjar läsa ikväll.

  Jag ser verkligen fram emot det här! En ny gemenskap! Superkul!

  /a

  ps. Noterar att det bara är jag i vår cirkel som inte har en egen blogg. Vad betyder det? Jag som både älskar att prata om mig själv och att skriva 🙂

 4. Alla är välkomna som vill! Man behöver absolut inte ha en blogg.
  Marica, nu vet jag ditt namn! Ändrat.

 5. jättekul med bokcirkel!

  Jag läser dock just precis nyckelfågeln som vred upp världen, av samma författare. Så kanske hänger jag på nästa bok!

  toppeninitiativ!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: