första dagen

Idag började helgkursen. Kent inledde med en stund filosofi, vi gick igenom några av Patanjalis sutror. Därefter pranayama sedan ashtangapasset. Det kändes bra idag. Foten har blivit lite bättre men inte helt. Är fortfarande mycket begränsad i vissa positioner. Det serverades en härlig brunch med Ghee, gröt, bärm the, omelett groddar och ugnsbakade ostar. Smaskigt!
Vi satt ute i växthuset. Sedan låg jag och min nyfunna yogavän ute på trädäcket och pratade på varsin filt. Efter paus var det dags för yogisk sömn, yoga nidra. Där kroppen sover men sinnet är vid sitt fulla medvetande, vet inte men jag somnade nog till. Det var väldigt djupt. SDrdan var det hathayoga och astrologistund. En härlig dag. Ser fram emot imorgon.
Om Shanti

2 svar till “första dagen”

  1. Det var väldigt trevligt idag! Jag kände att jag kom djupare in i positionerna efter att ha lyssnat på Kents ord och verkligen försökt vara medveten. Låter intressant den yogiska sömnen. Själv ägnade jag mig åt oplanerad icke-yogisk sömn därhemma! Vi ses imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.