första dagen

Idag började helgkursen. Kent inledde med en stund filosofi, vi gick igenom några av Patanjalis sutror. Därefter pranayama sedan ashtangapasset. Det kändes bra idag. Foten har blivit lite bättre men inte helt. Är fortfarande mycket begränsad i vissa positioner. Det serverades en härlig brunch med Ghee, gröt, bärm the, omelett groddar och ugnsbakade ostar. Smaskigt!
Vi satt ute i växthuset. Sedan låg jag och min nyfunna yogavän ute på trädäcket och pratade på varsin filt. Efter paus var det dags för yogisk sömn, yoga nidra. Där kroppen sover men sinnet är vid sitt fulla medvetande, vet inte men jag somnade nog till. Det var väldigt djupt. SDrdan var det hathayoga och astrologistund. En härlig dag. Ser fram emot imorgon.
Om Shanti

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

  1. Det var väldigt trevligt idag! Jag kände att jag kom djupare in i positionerna efter att ha lyssnat på Kents ord och verkligen försökt vara medveten. Låter intressant den yogiska sömnen. Själv ägnade jag mig åt oplanerad icke-yogisk sömn därhemma! Vi ses imorgon!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: