Yogahelg

Har inte varit så flitig på att skriva i veckan. I måndags gjorde jag några solhälsningar. Tisdag och onsdag ingen yoga alls. Idag har jag och mamma yogat i hemmashalan. Det var härligt. En fantastisk morgon med sol 6 på morgonen.
Imorgon ska jag på yogahelg – igen! Ska bli så roligt.

Vi börjar på morgnarna, halv åtta med filosofi, pranayama och mysore eller ledd klass för de som vill ha det.
När man är klar med sina asana serveras en brunch. Connies underbara gröt som jag redan längtar efter. och en massa annat gott!
Imorgon eftermiddag är det Yoga nidra och hatha yoga, pranayama och meditation
Tepaus och sedan vedisk astrologi 
På lördageftermiddag fortsätter Yoga nidra& hatha passet, efter tepausen – paryoga.
Det serveras även middagar men jag ska hoppa över dessa – vill hem till familjen istället.

Kursen slutar på söndag efter brunchen.

Namaste

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

7 kommentarer

  1. Hej Hannele
   Vad kul att du letar efter hathayogakurs. Tyvärr känner jag dåligt till vad som finns i Härnösand.
   Hittar jag något kan jag ju höra av mig. Hoppas du hittar något.
   Lycka till och välkommen till min blogg.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: