Fortfarande sjuk

Och därför ingen yoga. Jag är rädd för att det är influensan jag åkt på.
Jag orkar ingenting. Om det känns okej ska jag försöka mig på en stunds pranayama och meditation ikväll.
Min neti kommer väl till pass med förkylningen. Bättre än näsdroppar!

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

    1. Tack för alla krya på dig!
      U: Mattan har kommit men jag har inte hämtat den ¨på posten ännu. Ska göra det idag.

Lämna ett svar

%d