Ingen yoga – sjuk!

Det är så typiskt. Jag har blivit sjuk!
Övriga familjen har alla varit sjuka så det är väl givet att jag ska få det NU!
Trist eftersom jag absolut inte orkade åka till shalan idag. Och troligtvis kommer jag inte att kunna göra det imorgon heller. Jag måste tänka att det är tur att jag blev sjuk nu och inte nästa helg när jag ska på skidsemester.
Nu längtar jag bara hem.

Ahimsa – att icke bruka våld.
Jag ska vara snäll mot min kropp idag så att den känner sig bättre imorgon!

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

3 kommentarer

 1. Hej!
  Va kul att du har flyttat hit! Välkommen!
  Hoppas du blir frisk snart så du kan yoga och orkar med skidsemestern.
  Jag har nåt hos mig som kanske piggar upp dig lite.

  Namaste/ Nina

 2. I dagslaget så fungerar exportskriptet så att det endast exporterar inläggen och kategorierna.
  Att dessutom flytta kommentarer och bilder kräver en del manuellt arbete från vår sida och mera kraft av servern.
  Därför erbjuder vi det som en separat tjänst.
  Är ni intresserade av att exportera med kommentarer och bilder så går det bra att kontakta oss.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: