Bildutmaning

Jag antar Ylvas utmaning om att plocka fram bild sex i mapp sex i datorn.
Nästan alla mina bilder ligger i min jobbdator. Men den här hittade jag:

bilden är från i somras, vi var i Hunnebostrand på semester. Barnen fiskade krabbor nere vid bryggan.
Denna bild ger bara en aning. Därför måste jag visa några till.

  

Om shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: