Mitt nya liv med hund – Det fick bli kvällsyoga

OJ! Vi har skaffat hund! Eller rättare sagt vi har lånat en hund för att se om vi trivs med den.
Trivs vi kommer vi att behålla honom.
I min vardag är det perfekt med en "färdigfostrad" hund. Vi har ej tid med en valp.
Men det är lite ovant det här med att man måste gå ut. Jag är så glad att detta får mig att börja promenera. Raska promenader två ggr om dan har jag på min lott. Detta gör ju att morgnarna får omplaneras lite., Eller får jag gå upp tidigare. Ehhh…
Familjen umgås, alla är ute och går. (Åtminstone nu i början. )
Hunden heter Santo och är en championhund. Rasen är Kerry Blue terrier. En irländs ras som inte fäller hår. man klipper den varannan månad. Den är mycket lydig på sina kommandon, Hit, fot, etc.
Riktigt utmanande faktiskt.
I kväll yogade jag då jag kom hem
Det blev lite modifierat pass. Mitt i asanapractisen började hunden skälla på mig. Han tyckte nog det såg konstigt ut när jag var "upp och ner"


Har lånat bilden härifrån

Om shanti
Om santo

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: