Yoga i Baskemölla!

Äntligen! Jag har varit i Baskemölla på Mudita och yogat , Mysore!
Min yogalärare och hans fru, min yogakompis har äntligen kommit hem från Indien.
Jag fick en present från Indien, en fantastisk sari. Olivgrön med vinröda inslag.
Yogan var SUPER
Jag är en ny människa. Åh vad jag behövde detta! I love helt enkelt.

Tog det försiktigt fram, så man inte bara kör på. Jag har inte yogat mer än en timme sedan i december.
När jag kom till Savasana lade jag sarin över mig och drömde mig bort låtsades jag att jag var i Kerala-

Ashtangayoga är det bästa som hänt mig

Om shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: