Yogadag 24 & 25

Finns inte så mycket att säga om dessa dagar. en rad omständigheter gjorde att det ej blev någon yga alls. TYVÄRR:
Jag fick ändra planerna helt med influensasjukt barn.
Samt en grym trötthet efter fredagens långis.
Yoga varje dag om det så bara är 3 minuter bröts alltså i helgen!

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: