Yogadag 21 – trött

Jag var så trött så trött. Det straffar sig alltid att vara uppe sent, jag har nog legat och läst till tolv om kvällarna och sen varit duktig och uppe tidigt i två dagar. Det fick bli sovmorgon imorse. Inget att göra.
Ska yoga i kväll.

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: