Yogadag 20 – riktigt bra

Imorse var jag väldigt nära att ställa om klockan, jag gjorde det tom. men så bara klev jag ur sängen, bestämt. Diciplin säger jag, klockan var kvart i fem.
Det blev en bra andning sedan alla stående samt sitttande. Av nån märklig anledning lyckades jag nästan binda Marichyasana C. Nåja det var i allafall väldigt nära.
Avslutande blev lite hafsiga. Men det kändes bra idag.

Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: