Yogadag 15 – meditation pranayama

En mycket meditativ morgon idag!
Strax innan fem tog jag ett ben i taget ur sängen. Kallvatten i ansiktet för att vakna. Tände ljus och lite rökelse på lagom avstånd. Sen var det dags för nässköljning. Luftvägarna blev faktiskt HELT fria idag. All ev. nästäppa försvann fullständigt. Faktum var att jag blev sugen på att fördjupa min andning så det blev en härlig pranayama stund på mattan. nästan 20 minuter. Därefter mediterade jag i 20 minuter gjorde 5 suryanamaskara A och tre B. 10 minuter savasana.

Santosha – Nöjd

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: