Yogadag 14

I morse tvingade jag mig själv att gå ur sängen kvart över fem. Det var länge sen jag gick upp så här tidigt. Lika bra att vänja sig. Dessvärre är vi fortfarande utan vatten så i morse kändes det hopplöst, hade gärna ställt mig i duschen!
Det blev till att tvätta sig i kallvatten från sjön. (Man blev pigg)
Halv sex satt jag på mattan och gjorde några pranayamaövningar.
Jag är inte bra på det, behöver verkligen träna på att hitta min Ujjai. Jag vet liksom inte exakt hur det ska kännas.
Nästäppan var i vägen och jag ville inte slösa med vattnet för att använda näskannan.
Hur som helst gjorde jag alla stående idag, sedan gick jag direkt till Savasana.

Om Shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: