Yogadag 13

Har inte börjat så bra. Jag var så trött så trött. Behövde sova. Jag måste sluta att läsa till 01. på natten.
Hur ska man då kunna orka gå upp 05… Imorgon har jag lovat mig själv att jag ska gå upp i tid.
Men, jag kommer att stå på mattan ikväll istället.
Får väl lägga mig tidigt så jag kan läsa ut boken i tid.
Boken heter PS. I Love U
Och handlar om en kvinnas överlevnad och sorg när hennes man dör.
En tid efter han har dött får hon ett paket på posten med tio vita kuvert, ett för varje månad som är kvar.
Hennes man har skrivit dem till henne, och sakta börjar hon bearbeta sorgen.
Ganska snyftig bok, men precis vad jag är sugen på just nu.  (finns visst som film också)

Detox utrensningen går sådär, igår var en svacka då jag var bjuden på middag, så det blev ngt helt annat än vad som var tänkt. Idag är jag tillbaka igen!

Boken:

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: