Yogadag 12

Igår , natt låg jag och läste. Kunde inte förmå mig att sluta. Så klockan blev mer och mer.
Jag har en tendens att kunna läsa rättså länge på kvällarna. Det straffar ju sig nästa dag.
Så i morse var jag inte på mattan förrän tjugo i sex.

Dagens Yoga blev:
fem suryanamaskara A
fem Suryanamaskara B

20 miuters meditation.
Kanske jag får lust, eller tid ges för mer i kväll, vi får se.

Tack anonym för din utmärkelse om min blogg i din blogg.
Vore kul att veta vilken din blogg är ?

Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: