Yogadag 5


Idag har det varit en fantastisk vinterdag i Skåne.
Gnistrande kallt och spegelblank is. Det var fjärde dagen på isen. FANTASTISKT! Jag älskar att vara ute en hel dag i kyla och strålande sol! Jag har en speciell åsikt om tvätt och vinter, jag älskar att hänga ut tvätten året runt. Grannarna har nog sina åsikter om den stelfrusna tvätten på strecket. Och jag brukar få höra att jag är en naturyogi som hänger min tvätt ute. Men det gör min mormor, så då kan jag göra det och det luktar ju så gott!

 

Dagens yogapass blev ett nästa 80 minuter långt yoga pass på eftermiddagen med min man!
Hans första ashtangayogapass. Maken har yogat för några år sedan innan han blev sjuk, virus på balansnerven, sen dess har han inte vågat prova igen.
Jag är jätteglad att han gav mig denna yogamöjlighet, jag instruerade fram till
Triang Mukha Eka Pada Paschimottanasana
Sedan gjorde vi hela avslutningen tillsammans. Jag fick hjälpa till i salamba sarvangasana
och i sirsasana
  
Bilderna kommer från den här fantastiske konstnären

Om shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: