En riktigt dålig yogamorgon och dag

Jag "försov" mig och vaknade inte förrän 09.00, det är alldeles för sent för mig.
Det blev två solhälsningar sen gav jag upp. Det fanns ingen lust och ingen tid heller, det skulle handlas inför nyår.
Har varit lite småsur hela dagen ( av att jag inte yogade) och träningsvärk från gårdagens morgon.
Maken skulle absolut köpa inomhuskrafs att pynta med, en massa fula silvriga girlanger trumpeter och annat fult.
Jag som hade tänkt ut årets nyårsdekor i vitt och grönt. Det ser inte klokt ut. Ett barnkalas för vuxna.
Jag fick höra att jag var sur hela dagen, det gjorde ju inte det bättre precis att jag inte var med på girlangiden.
Hoppas jag vaknar glad imorgon. Ska åka och låna vita stolsöverdrag så det blir helvitt vid bordet.
glittergrejset får vara kvar, jag får tiga.

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: