Ashtangayoga morgon

Idag gick jag upp tidigt, åh så skönt det var.
Tjugo i sju satt jag på mattan och gjorde en kort meditation.
Sju kom yogisarna för att yoga. Vi började morgonen med en chakrameditation, där vi gick igenom varje chakra i andetagen. Sen blev det pranayama. följt av en härlig asanapractice fram till Bryggan. Vi modifierade bryggan till en halv idag. Avslutning, försökte stå kvar i Salamba Sarvangasana riktigt länge (för att vara jag) 25 andetag. När de andra så småningom gick in i savasana gjorde jag sirsasana samt Balasana. Mamma stannade kvar på frukost, det blev surdegsbröd med tahini och körsbärstomat.
namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: