Spikmatta & Nässköljning

Jag fick precis vad jag önskade mig i julklapp!
En nässköljningskanna – Neti och en spikmatta.
I går var det dags att prova! Jag gick in på Youtube och tittade igenom olika instruktioner.
Här kommer ett av dem jag tittade på: Nässköljning 
Det var inte alls svårt och inte alls obehagligt. Faktum är att det bara rann från den ena näsborren till den andra som om det var helt öppet. Efteråt kändes det väldigt "öppet" vid pannbenet, som när man tagit nässpray och direkt därefter nyst.

Så var det dags för spikmattan!
På eftermiddagen lade jag ut mattan på min yogamatta, FANTASTISKT! Det gjorde inte det minsta ont heller. Jag hade en tröja på mig då det stod att man kan reglera trycket på det sättet i början innan man är van.
Känslan ska vara ontskönt till en början för att sedan övergå till fullkomlig avslappning.
JAG SOMNADE!
Det var så skönt att jag bestämde mig för att göra det en gång till igår när jag skulle gå och lägga mig, så jag la ut den på tempurmadrassen och justerade sängen efter kroppen, Jag somnade IGEN!

PROVA!
Så här ser min matta ut

Detta sägs spikmattan hjälpa mot!

 – Sömnlöshet

 – Stress

 – Trötthet

 – Muskelspänningar

 – Ryggvärk

 – Ledvärk

 – Huvudvärk

 – Stelhet

Här kan man beställa den:
http://www.spikmattan.com/

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: