Yoga på jobbet!

I morse skulle jag yoga med min vän. Uppe kvart över fyra stod på hennes trappa vid 05. 
Men men det var väldigt mörkt hos henne idag. Så jag åkte igen.
Senare visade det sig att hon glömt ställa sin klocka. Och hennes mobil låg på tyst i köket.
Jag antog därför min egen mentala utmaning – Jag åkte till jobbet, rullade ut yogamattan, tände vackra blockljus och yogade! Det var ett rätt okej pass. Jag tog det jättelugnt gjorde alla stående samt hälften av de sittande. Sen gick jag direkt in i Savasana med filtar över mig… och somnade!
Jag vaknade till den här låten!

Gayatri Mantra

Om Bhoor Bhuvah Svah
Tat Savitur Varenyam
Bhargo Devasya Dheemahi
Dhiyo Yonah Prachodayaat.

We meditate on the splendor of the Creator;
Who has manifested the Worlds;
Who alone is worthy of Worship;
Who is the embodiment of Knowledge and Light;
Who is the remover of all duality and ignorance;
May He awaken us.

Frid

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d