Hathayoga vs Ashtangayoga

Igår var jag på hathayogapass. Imorse var det ashtangayoga.
Jag konstaterade att det visst är kul att testa andra varianter men för min del är det ashtangayogan som är nummer ett.
Den är underbar, komplett och galet rolig samt utmanande, filosofisk.

Den är jag

namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: