Tänkvärt

Tankar Tanke Tänka
Igår tänkte jag vad är en tanke?
Tankar som kommer och går, tankar på andra personer på saker på upplevelser. 
Om jag tänker en tanke finns det någon som tänker likt min tanke. Jag menar kan min tanke vara exakt likadan som någon annans tanke.
Spontant tror jag ju inte det då människan är unik, eller är den det, egentligen?
Hur många gånger har man inte tänkt på någon som man sen träffat och det visar sig att den personen har tänkt på en själv! Tänk om det är så att man faktiskt tänkte på varandra exakt samma ögonblick?
Tänk om jag ser världen,naturen, mina barn, färger helt annorlunda från någon annan unik människa. Vi har olika tankar och upplevelser helt enkelt. Det kanske är så att det jag kallar orange respektive rött ses tvärt om av andra.
Och vart tar tankarna vägen när de är tänkta, finns de där hela tiden och bara väntar på att bli tänkta?

Publicerat den
Kategoriserat som Filosofi

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: