Träningsvärk och tankar om alla bloggvänner

Idag har jag haft träningsvärk mest på udda ställen. Djupt in i skuldrorna – Kan bero på att jag gick upp och ner i bryggan
både med väggens hjälp och med lärarens. Igår fick jag för första gången någonsin prova att gå upp utan väggen. (Läraren höll om höften) Vet inte om jag direkt kan säga att jag gjorde det med så mycket egen hjälp… men jag fick prova på hur det kändes. Det ska jag lära mig! Min andra träningsvärk sitter i rumpan.
Jag har inte yogat idag. Kanske att jag borde, hade behövt det, men så här är det ibland. Sömnen kallade och förkylningen sa nej.
Imorgon ska jag yoga på kvällen.

En sak jag tänker mycket på är att yogan är en så stor community och gemenskap samtidigt som den är både ensam och ego ibland.
Jag tycker det är så fantastiskt att följa min egen practice i sinnet och läsa bakåt i min blogg om min utveckling. OCH kunna läsa alla andra fantastiska människors bloggar och yogaträningar, tankar och annat.
Helt underbart. Så tänker jag att herragud, det känns som om jag känner alla dessa människor och att de/ni känner mig kanske mer än nån annan egentligen. Det är ju mina tankar som finns här i. Det är ju jag.
Härligt, tack alla för det!
Samtidigt är yogan ego då jag ägnar mycket av mig och min tid för den här resan, det handlar nästan alltid bara om mig men på ett djupt plan då jag går vidare så blir egot en gemenskap då jag mår så bra av det.
Jag önskar att jag kommer att kunna lära mig så mycket så att jag kan lära vidare till andra, dela med mig, Gemenskap

Kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.