Träningsvärk och tankar om alla bloggvänner

Idag har jag haft träningsvärk mest på udda ställen. Djupt in i skuldrorna – Kan bero på att jag gick upp och ner i bryggan
både med väggens hjälp och med lärarens. Igår fick jag för första gången någonsin prova att gå upp utan väggen. (Läraren höll om höften) Vet inte om jag direkt kan säga att jag gjorde det med så mycket egen hjälp… men jag fick prova på hur det kändes. Det ska jag lära mig! Min andra träningsvärk sitter i rumpan.
Jag har inte yogat idag. Kanske att jag borde, hade behövt det, men så här är det ibland. Sömnen kallade och förkylningen sa nej.
Imorgon ska jag yoga på kvällen.

En sak jag tänker mycket på är att yogan är en så stor community och gemenskap samtidigt som den är både ensam och ego ibland.
Jag tycker det är så fantastiskt att följa min egen practice i sinnet och läsa bakåt i min blogg om min utveckling. OCH kunna läsa alla andra fantastiska människors bloggar och yogaträningar, tankar och annat.
Helt underbart. Så tänker jag att herragud, det känns som om jag känner alla dessa människor och att de/ni känner mig kanske mer än nån annan egentligen. Det är ju mina tankar som finns här i. Det är ju jag.
Härligt, tack alla för det!
Samtidigt är yogan ego då jag ägnar mycket av mig och min tid för den här resan, det handlar nästan alltid bara om mig men på ett djupt plan då jag går vidare så blir egot en gemenskap då jag mår så bra av det.
Jag önskar att jag kommer att kunna lära mig så mycket så att jag kan lära vidare till andra, dela med mig, Gemenskap

Kärlek

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: