Julkpappar mot fattigdom

Det här tänker jag ge min släkt i julklapp!

Utrota fattigdom – ge bort en get i julklapp!

Vet du inte vad du ska köpa i julklapp till dina vänner och släktingar? Har de redan så mycket och önskar sig ingenting?

Du kan ge bort en ovanlig julklapp och samtidigt hjälpa några av världens fattigaste kvinnor och flickor att få ett bättre liv.

Du kan till exempel ge bort en get eller kycklingar. Eller varför inte ge bort en flicktoalett eller by-barnmorska? Du har åtta olika julklappar mot fattigdom att välja mellan. Det har aldrig varit enklare att julhandla! Till varje julklapp får du ett representativt gåvokort du kan ge bort.

Varför ska jag ge bort en julklapp mot fattigdom?
Genom att ge bort presenter mot fattigdom till dina vänner eller familj hjälper du till att göra världen lite rättvisare för framför allt fattiga och utsatta kvinnor och flickor. Samtidigt får du ett ovanligt gåvokort att ge bort och som visar på den typ av arbete som din present gör möjlig.

Ge bort en julklapp mot fattigdom, klicka här.

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: