Ashtangamorgon 2

Ja, jag har yogat igen.
Mamma har varit här och yogat med mig. Det var så mysigt. Det är så fantastiskt att kunna yoga med andra, och att hon faktiskt sitter och kör hit på morgonen och är här halv sex!
Idag var inte mitt fokus lika bra som igår. Jag assisterade mamma i en del positioner, vi gick igenom andningen sekvensvis i Prasarita Padottanasana

Petri Räisenen
 www.ashtangabook.com

Mamma undrar vad jag önskar mig i julklapp.
Jag är så tråkig men jag önskar mig bara yogasaker.

1. En spikmatta
2. Netipot Finns på Böcker & ting i Kristianstad
3. Yogabok av & med  David Swenson  The Practice Manual
4. Yogabok av och med Brian Cooper The Art of Adjusting


   

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d