Idag har jag gjort ett Ashtangayogapass!

Ja, äntligen.
Jag gick upp strax innan fem idag, tände ljus och en härlig rökelse.
Det började lugnt och fint med en hyfsad andning. Tre suryanamaskara A och tre B.
Djupandningen fortsatte och nästäppan försvann (ett bra tecken på att andningen är som den ska och koncentrationen).
Jag gjorde alla stående och nästan alla sittande fram till Navasana. De sittande lite mindre fokuserat och lite sämre andningskontroll. Avslutande ställningar samt en jätteslarvig Utpluthih.
Åh jag är så glad, min kropp och mitt huvud har längtat efter detta igen.
Imorgon ska jag yoga igen!

Namaste

 

 

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d