Jobb ont om tid och ursäkter

Mina tidsbekymmer och "ursäkter"  håller i sig.
Jobb jobb jobb
Kan inte yoga när jag inte sovit som jag ska.
4,5 timmar igår natt – 5 timmar i natt, kommande lär hamna på 5,5 i bästa fall.
På söndag måste jag köra med min dotter på hennes tävlig. Alltså ingen Mudita då…
Hur skka jag klara mig?
Hoppas det blir lite lättare nästa vecka.

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: