Jag hittade inte tiden..

.. att yoga i morse.
Jag skäms, men jag hade inte lust att yoga i morse, så jag avstod!
Jag kände att om jag gjorde det skulle jag tvinga mig att göra det och den känslan känns inte så yogisk.
Känns som om jag försöker hitta anledningar till att inte…
Jag känner att de ligger där långt inne och gror. Det känns inte bra! Tänker att jag måste komma in i mina duktiga morgnar igen.
Åh vad jag önskar att shalan låg närmre. Jag behöver en lärare en mentor.
Måste fundera ut hur jag ska vidareutbilda mig.

Jag vill mer  =  mitt ego ger sig till känna?

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: