Ashtanga morgon

ONT i kroppen.
Jag har provat en tempurkudde och jag har ont i nacken efter natten! Behöver massage.!!
Naturligtvis vaknade jag tjugo över fyra, PIGG. Jag är inte klok.
Men yogan som följde var välbehövlig med tanke på min ömma kropp.
Yogade tom Navasana, sedan en kortare avslutning då skulderstående kändes ansträngande. Jag hoppad också över huvudstående.

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: