galen söndag

Jag gick upp ´tjugo i sex åkte iväg med mamma halv sju för att träna yoga på Mudita nere på underbara Österlen i den fina Ekobyn i Baskemölla.
Yogaträningen var toppen, som vanligt. Utmanande och intressant. Efter två timmars practice bar det av hemåt igen. Var hemma i fem minuter för att sedan åka iväg med barnen till deras gymnastik träning.
Först det ena barnet i två timmar sedan nästa barn i två timmar truppgymnastik följt av en timme AG gymnastik.
Vi var hemma igen prick 18.00, då det var dags att laga mat.
Är helt slut nu, dags att sova för morgondagens yoga i hemmashalan.

OM
sköna söndag!

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: