Träningsvecka med yoga & konditionsträning

Denna yogavecka har varit tung och mörk om morgnarna. Ingen diciplin!
Jag har tränat på friskis, kroppen har väl varit trött. Plus att jag läser en spännande bok, Vindens skugga. 
Jag ligger och läser på kvällarna, är väldigt trött på morgnarna.

-I måndags yogade jag med mamma och grannen i hemmashalan. Alla stående, sittande och avslutande ställningar.
-I tisdags, gick jag upp kvart i fem och gjorde 5 solhälsningar sen gicdk jag och la mig igen…  sovmorgon till 06.30 lunchpass på friskis.
-Onsdag – inga solhälsningar, sovmorgon, träningsverk – vila
-Torsdag – inga solhälsningar, sovmorgon. Medelpuls på Friskis & svettis
-Idag vaknade jag 04.10 pigg! Yoga hos min fina yogavän i hennes hemmashala. HÄRLIGT!
 Det blev nästan hela serien, följt av en härlig frukoststund.

Ikväll vankas familjemys.

Lycka

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: