Helgens yoga – eller helgens ingen yoga

Det blev ingen yoga i söndags, tyvärr!
Jag jobbade hela lördagkvällen och sov över hos en vän, på soffan.
Jag hade tänkt att gå upp, klockan var ställd. Men jag gick och la mig 03 somnade 04.30 med en gatulampa i ansiktet.
Jag låg och tänkte nu är det x antal timmar till jag ska gå upp. ( skulle gå upp kvart i sju och köra sju)
Sen började tankarna snurra iväg på en massa annat! Så när jag somnade hade jag redan kommit fram till att jag var helt knäpp som tänkte tanken att jag skulle gå upp. Särskilt som jag skulle jobba hela söndagen efter yogan också.
Så istället fick jag en härlig underbar morgon med två små söta barn som tittade på barntv och drack välling på min kudde. En trevlig frukost med prat för att sedan jobba hela dagen.
Det var superkul att jobba, det var så länge sen. ( extra knäck i restaurangbranchen)
PÅ kvällen åt jag världens godaste middag som jag fick med mig hem efter dagens arbete.

Trattkantarelltoast & Potatisfondant
Sauterad pumpa och brysselkål med rödlök. smaksatt med hjortronvin
Det godaste jag ätit på länge, lagat av världens bästa kock.

Övriga familjen fick gås.
Det blev en bra söndag utan yoga. ( Yogan fanns där ändå)
Hoppas jag ska extrajobba snart igen.

Kärlek

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d