Motion – Ljuvlig morgon

Åh vad jag har fått motion! Utöver Ashtangapasset igår morse var jag på lunchpasset på friskis.
Så igårkväll var jag ganska mör.
Imorse när jag vaknade fick jag frukost på sängen. Läste tidningen och åt frukost. Sedan bestämde vi att vi skulle ut och cyckla. Vi cycklade runt sjön! Vilket nog är en runda på 1.5-2 mil. När vi kom hem gjorde jag 5 suryanamaskara -solhälsningar A .

Nöjd

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: