Yoga på Allhelgonafredagen

Jag hoppade medvetet över morgonträningen ( idag också)  Jag ska nämligen gå på en yogaweekend som börjar ikväll. Paryoga & meditation står på kvällens schema.
Jag tror att jag älskar paryoga, När jag började yoga för några år sedan gjorde vi just sådana övningar. Det var jättekul.
Ska bli riktigt spännande att få tillbringa allhelgonaafton med detta!
Imorgon ska jag inte gå på kursen dels för att det är så långt att köra och för att jag ska umgås med familjen, barnen och mannen imorgon.
Yoga för varandra för fred på jorden för lycka och kärlek

Om shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: