solhälsningar

Igår blev det ju ingen morgonyoga. Istället åkte jag till Friskis o svettis på kvällen när barnen gympade. Jag var inte med på hela passet utan 35 minuter därefter åkte jag till gympahallen och yogade en stund där, Jag gjorde de sittande i första hand. Det kändes skönt men de andra föräldrarna som satt och tittade på sina barn undrade nog vad jag gjorde….
Imorse gjorde jag solhälsningarna, Skönt med yoga på morgonen idag.
Jag är ledig idag ska med barnen på utflykt.
Imorgon kväll ska jag på paryoga,  ska bli kul.

Namaste

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d