Inspirerande yoga site!

 Inspiration till välbefinnande och en skönare, grönare värld!

 

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

2 kommentarer

    1. Den kommer att bli jättefin när den har lagt sig. Jag tycker tatueringar är jättefint men är lite för feg att göra det på mig. Jag kan liksom ej komma på vad som är “min tatuering”
      A

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: