Morgonens träning – Stämning

I morse gick jag upp och ner till min förberedda meditationsplats.
Tände ljus, rökelse allt var alldeles tyst!

Jag intog min meditationspose.
Vad är det som händer??? de 20 minutrarna gick Jättefort!!
Wow jag ska fortsätta att sitta denna stund varje dag ett tag och se vart det leder. Det kändes kanopn efteråt.

Efter meditationen gjorde jag suryanamaskara A samt B, 3 av varje, alla stående samt sittande fram till Janu sirsasana.
alla avslutande samt en härlig savasana.

Om Shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: