Åh vad härligt

Så Ljuvlig helg! Både med familj och träning.
I lördags var det trädgårdsdag i skolan. Jag räfsade löv med andra föräldrar och tvättade alger på fönsterbleck, det lades stengångar utvändigt, sattes upp staket mm. alla hjälpte till, Fantastiskt! Barnen lekte och hade roligt.
Ingen asana eller meditation, mer yoga i vardagen..

I går var det så shala dags igen, Det bar iväg halv sju på morgonen mot Österlen.
VILKEN MORGON, vackra höstfärger överallt och ett härligt morgonljus!
När jag kom så jag kunde se stenshuvud som skuggade sig ut över havet i morgondis, tänkte jag att det är därför jag gör detta!
Yogan var underbar.
Jag fick jättebra assisteringar i Marichyasana A & B Jag nåde handleden OJ vilken skillnad.
Återigen "Do your practice and all is coming"

Morgonen var jättebra jag gick upp tio i fem mina två yogavänner/elever kom vid kvart över. Vi gjorde pranayama i ca en kvart sedan primary.
Idag tog vi bort Janu Sirsasana C &  Marichyasana D. Istället gjorde vi Navasana och början till bryggorna.
Det kändes ok.

Om Shanti

Publicerat den
Kategoriserat som Yogabloggar

av Yogashala South Sweden

Anna Hennig, Yogalärare och ägare av Yogashala South Sweden AB Anna är en stor yogaälskare & kom i kontakt med yoga första gången 1997 och började på sin första klass 2003. Anna hittade Ashtangayoga 2006 och har sedan dess varit en dedikerad yogi till denna form. I ett tidigt stadie började tankarna att bli yogalärare och Anna har undervisat kontinuerligt sedan 2008. Anna utövar även pranayama (andningsövningar) regelbundet.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: